Καλέστε μας στο 2106645500 | 2106644444   

Συχνές Ερωτήσεις

Η ZOTALEASE διαφέρει από τις παραδοσιακές εταιρίες leasing αυτοκινήτων προσφέροντας ευελιξία και μοναδικές δυνατότητες για leasing μεταχειρισμένα & καινούργια, για ιδιώτες & επαγγελματίες.

Στις εγκαταστάσεις της εταιρείας ZOTALEASE EE, ΣΤΟ 3 χμλ Λ.Μαρκοπούλου Παιανίας διαθέτουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό ( Συνεργείο - Φανοποείο ) για τον πλήρη έλεγχο - σέρβις των οχημάτων σας.

Το μηνιαίο μίσθωμα καλύπτει όλα τα έξοδα του οχήματος σας. Πιο συγκεκριμένα μικτή ασφάλεια, τέλη κυκλοφορίας, σέρβις, αλλαγή ελαστικών, απεριόριστα χιλιόμετρα και όχημα εξυπηρέτησης.

Η εταιρεία ZOTALEASE μπορεί να παρέχει υπηρεσίες μίσθωσης σε επιχειρήσεις αλλά και σε ιδιώτες.Με προκαταβολή ή χωρίς από ένα εώς και τέσσερα έτη.

Δίνουμε την δυνατότητα χωρίς επιπλέον χρεώσεις να χρησιμοποιούν το όχημα και άλλοι οδηγοί. * Ισχύουν όροι & προυποθέσεις.

Η εταιρεία προσφέρει λύσεις σε ιδιώτες χωρίς την μεσολάβηση τράπεζας ή συγκεκριμένα εισοδηματικά κριτήρια. Ρωτήστε μας ! Θα βρούμε την κατάλληλη λύση για εσάς.

Η εταιρία ZOTALEASE EE παραμένει ο ιδιοκτήτης του οχήματος , ενώ εσείς ως μισθωτής έχετε το δικαίωμα χρήσης του για ένα προκαθορισμένο χρονικό διάστημα.

Υπάρχει δυνατότητα μίσθωσης με εξαγορά κατόπιν συνεννόησης με τους πωλητές μας.

Το αυτοκίνητο παρέχεται με μεικτή ασφάλεια με ποσό απαλλαγής ανάλογα τον τύπο του οχήματος.

Απαλλαγή είναι το μέγιστο ποσό που θα πρέπει να καταβάλετε σε περίπτωση ατυχήματος του οποίου έχετε την ευθύνη.

Η εταιρία ZOTALEASE EE αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες ( επισκευές και αποζημιώσεις) με μοναδική σας υποχρέωση να συμπληρώσετε το έντυπο ατυχήματος και να καλέσετε την φροντίδα.

Η αλλαγή των ελαστικών γίνετε βάση των όρων της σύμβασης, είτε για λόγους ασφαλείας κάθε 40,000 χιλιόμετρα.

ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER